Olet täällä

0

 

Viime viikolla pidin vähän niin kuin lomaa, eli otin rennommin kuin moneen viikkoon. Siskoni, joka opiskelee Outokummussa tanssijaksi, tuli Turkuun luokseni. Päätimme ottaa mahdollisimman rennosti, sillä ainakin itselläni se tuli tarpeeseen. Minulla oli joka päivä vähän töitä, mutta yritin järjestellä aikataulujani niin, että ehdimme viettämään mahdollisimman paljon aikaa yhdessä.

         

Söimme hyvin, tapasimme isovanhempamme (juhlimme heidän 50-vuotishääpäiväänsä!) ja isämme sekä äitipuolemme, kävimme elokuvissa, istuimme jokirannassa ja juttelimme paljon. Ei olekaan hetkeen taas tullut naurettua niin paljon kuin viime viikolla. Oli ihan mielettömän ihanaa ja nyt on haikea fiilis, kun sisko on matkalla Outokumpuun. Näemme ehkä elokuussa Vaasassa seuraavan kerran Taiteiden yössä, jossa hän esittää soolotanssi-esityksen. Yritän saada järjestettyä aikatauluni niin, että pääsen paikalle.

            

Siskonikin on ruvennut syömään enemmän gluteenittomasti, vaikka keliakiaa hänellä ei olekaan. Hänen kehonsa toimii silloin paremmin ja etenkin tanssiessa onkin hirmuisen tärkeää, että kroppa todella toimii optimaalisesti. Itsekin treenaan paljon, nykyään lähinnä kuntosalilla, mutta syksyn tullen käyn taas HIIT-treeneissä, spinningissä, zumbassa ja muilla tunneilla. Muistan ajan, jolloin en olisi voinut käydä tiettyinä päivinä ja kellonaikoina jossakin jumpassa tai vaikka sopia kaverin kanssa yhteisiä treenejä, koska en voinut ennakoida, milloin vatsani oli niin turvoksissa ja milloin ei, jotta treeni olisi luistanut. Onneksi nykyään vatsani antaa minun olla rauhassa ja elää täyttä elämää. Tosin epäsäännöllinen syöminen aiheuttaa toisinaan turvotusta ja pahaa oloa, mutta onneksi siihen voi itse vaikuttaa. 

Siskoni ollessa luonani söimme herkullisia ruokia ja nautimme kesästä. Olin ensimmäisenä iltana järjestänyt pienen brunssin, johon kuului siemennäkkäriä, tomaatteja, viinirypäleitä, kookos-mustikka-smoothiet, maissilastuja, avokado-banaani-herkkupaloja, hedelmiä ja mansikoita suklaakuorrutteessa, poppareita ja irtokarkkeja. Ja Snickers-piirakka :P Leivoin pitkästä aikaa ja se oli virhe sen kannalta, että hellepäivänä uunin käyttäminen ei ole ykkösjuttu. Mutta ikkunat auki vaan, niin naapuritkin saivat haistella ihanan suklaisen piirakan tuoksua.... :D Ja vaikka siskoni joululomalla sanoikin, että "Nora sun leipomukset ei oo koskaan olleet visuaalisesti kauhean kauniita", niin onneksi maku on aina ollut kohdillaan ja niin oli nytkin. Odotan milloin hän tulee seuraavan kerran luokseni, jolloin voidaan ottaa kaikki uusiksi.

Aurinkoista alkavaa viikkoa! Muistakaa rentoutua ja nauttia kesästä!

- Nora

Lisää uusi kommentti